ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва

  17 серпня 2022 року о 13.00 в режимі відеоконференції

 

Міжпарламентська співпраця

1.     Про відрядження народного депутата України І. О. Климпуш-Цинцадзе у період з 5 по 6 вересня 2022 року у м. Тбілісі  (Грузія) з метою участі в шостій Тбіліській міжнародній конференції «Слава Україні».

2.     Про відрядження народного депутата України І. О. Климпуш-Цинцадзе 9-11 вересня 2022 року у м. Лісабон  (Португальська Республіка) з метою участі у міжнародному заході - сьомий щорічний відкритий діалог з політиками  під цьогорічною назвою: «З чистого листка – можливості для Європи».

3.     Про відрядження народних депутатів України Тимошенко Ю.В та Немирі Г.М. до м. Кашкайш (Португалія) 30 серпня – 3 вересня 2022 року з метою участі  в конференції «Estoril Conferences 2022».

4.     Про відрядження народного депутата України М.Бардіної до м.Віторія-Гастейс, Королівство Іспанія у період з 11 вересня по 14 вересня 2022 року для участі у Парламентському діалозі на тему: «Сексуальне та репродуктивне здоров’я та права у вразливому контексті: міжнародна співпраця та гуманітарні заходи».

5.     Про відрядження народного депутата України Є.Ясько до м. Альпбах, Австрія у період з 27 по 31 серпня 2022 року з метою участі в Європейському форумі «Альпбах».

6.     Про відрядження народної депутатки України І.Совсун до м.Лісабон, Португалія у період з 7 по 12 вересня 2022 року з метою участі в Seventh Annual Policymakers Dialogue, що організовується ініціативою Open European Dialogue, яка діє в межах German Marshall Fund of the United States.

7.     Про відрядження народного депутата України Є.Кравчук у період з 25 по 27 серпня 2022 року до м. Жешув, Республіка Польща з метою участі в українсько-польському діловому форумі на тему «Культура в часи війни та інновацій», у якому передбачається моя участь як спікерки секції «Якою має бути українська культура після перемоги?».

8.     Про відрядження народного депутата України Ю.Світличної до                          м.Гарміш-Партенкірхен (Німеччина) у період з 29 серпня по 2 вересня 2022 року з метою участі в міжнародному заході – регіональна конференція «Змінене безпекове середовище в Європі та роль парламентів».

9.     Про відрядження народного депутата України Є.Мазурашу до м.Кишинів, Молдова у період з 19 по 21 серпня 2022 року для участі у фестивалі української культури «Ukrainian Day in Moldova».

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку